Ekonomiansvarig

Mouche Collective söker en ekonomiansvarig på 50%. Det är en bred tjänst som innefattar både redovisning och bokföring, samt andra administrativa uppgifter. Du är direkt underställd VD med ansvar för ekonomifunktionens uppgifter enligt nedan.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom redovisning, är strukturerad och noggrann, och van vid att jobba självständigt och att leverera utifrån deadlines. Du bör också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal. Vi erbjuder tillsvidareanställning med tillträde omgående, och en fast månadslön.

Ansvar för företagets löpande ekonomifunktion. Löpande redovisning och bokföring innefattande registrering och kontering av leverantörsfakturor, registrering av leverantörsbetalningar och kundinbetalningar. Kontoavstämning vid varje månadsskifte. Körning av månadens periodiseringar. Avstämning av moms och sociala avgifter. Upprättning av årsbokslut. Skatt- och momsdeklarationer. Kvartalsredovisning. Likviditetsövervakning. Kravhantering av kundfordringar. Lönehantering. Övriga administrativa uppgifter. Om oss: World by Mouche har hjärtat i The Apartment, som också är utgångspunkten i allt vi gör. The Apartment är i första hand en butik men också vårt skyltfönster utåt som möjliggör nya samarbeten och olika projekt. Vi jobbar nära våra samarbetspartners som kan vara alltifrån inredningsleverantörer till mäklare, tillsammans med dem skapar vi unika inredningsmiljöer.

Vi förutsätter att du är lika strategiskt som operativt vass, analytisk, nytänkande och lösningsfokuserad, formstark, kreativ och resultatinriktad. Du är noggrann men effektiv, duktig på att hålla flera projekt igång samtidigt och har ett brinnande intresse för sociala medier. Du håller dig uppdaterad när det gäller den digitala utvecklingen för att optimera vår försäljning och synlighet på webben. Goda kunskaper i Adobe är ett måste, liksom att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Självklart du delar du vår passion för service och inredning!

Mouche Collective står för en eklektisk kollektion av heminredning, möbler, och detaljer. Vårt sortiment består av en noggrant utvald och handplockad blandning av unik vintage och nyskapande design från hela världen. Vi jobbar med välkända varumärken med erkänt hög kvalitet, och mindre kända leverantörer med stor potential. Vi vill gå vår egen väg och med en egen idé om vad inredning och design kan vara. Vi vill väcka lust att skapa vackra, unika och personliga miljöer att vistas i - genom hela livet.

Varmt välkomna att skicka din ansökan till Johanna@mouchecollective.com.
Bifoga CV, personligt brev.

Praktik – Assisterande Inredningsstylist

Vi söker en praktikant som kan assistera oss vid våra stylingprojekt. Vi letar efter dig som är kreativ, flexibel och prestigelös. För att passa i rollen bör du inte vara rädd för att hugga tag i det som behövs eller ta egna initiativ. Du kommer assistera våra stylister på samtliga inredningsprojekt, vi värdesätter därför ditt öga för detaljer och känsla för styling.

World by Mouche har hjärtat i The Apartment, som också är utgångspunkten i allt vi gör. The Apartment är i första hand en butik men också vårt skyltfönster utåt som möjliggör nya samarbeten och olika projekt. Vi jobbar nära våra samarbetspartners som kan vara alltifrån inredningsleverantörer till mäklare, tillsammans med dem skapar vi unika inredningsmiljöer.

Vi intervjuar löpande och tillsätter praktikplatsen så fort vi hittat rätt kandidat. Praktiken är placerad i Göteborg och vi ser gärna att du har möjlighet till en praktikperiod över minst tio veckor. Meriterande är om du har körkort. Efter avslutad praktik finns goda möjligheter till anställning.

Skicka din ansökan till info@mouchecollective.com. Bifoga CV, personligt brev. Ett plus i kanten är om du även visar din kreativitet och stil genom exempelvis en moodboard.